BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Bilnet Okulları’nda vals ve zeybekli kutlama

Kocaeli Bilnet Okulları’nda Cumhuriyet’in 100. yılı coşkuyla kutlandı. 

30 Ekim 2023 20:57
Kocaeli Bilnet Okulları’nda vals ve zeybekli kutlama

Kocaeli Bilnet Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı okul konferans salonunda gerçekleştirdiği muhteşem bir törenle coşkuyla kutladı. Kutlamaya katılan okul velileri, dönemi yansıtan özel kıyafetleri ile göz kamaştırdı.

VALS, DRAMA VE ZEYBEK

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan kutlama, 6. sınıf öğrencilerinin koro ve oratoryo gösterileriyle renklendi. Ardından, 9. sınıf öğrencilerinin vals, drama ve zeybek gösterileri izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Tören, bando takımının muhteşem gösterisiyle sona erdi.



MADALYALARI VE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Hafta boyunca gerçekleştirilen Satranç Turnuvası'nda başarılı olan öğrencilere, Okul Kurucusu Ali Korkmaz ve Kampüs Müdürü Yasemin DemirkoL tarafından madalyaları ve ödülleri takdim edildi. 

ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER

Ödül alan öğrenciler; Hüseyin Alp Dindar, Ahmet Tuna Kilci, Mehmet Arda Taşkın, Kerem Özkul, Nisan Vurmaz, Taha Kuzey Eriş, Tarık Ata Çıkıntaş, Ömer Bera Özaslan, Berkin Arsen Alan, Derin Bolat. Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen 29 Ekim 100. Yıl Kutlama Töreni'ne Kocaeli Bilnet Okulları Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri de katılım sağladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.