Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler

İzmit Belediyesi, Kadıköy Mahalle Muhtarı Melda Okur’u ziyaret ederek mahallenin ihtiyaçlarını değerlendirdi, yapımı süren Şehit Yakınları ve Gazi Evi Projesi’nde incelemelerde bulundu. 

07 Kasım 2026 16:00
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler

İzmit Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde belirlemek ve hizmetleri vatandaşların talepleri doğrultusunda geliştirmek amacıyla muhtarlarla iş birliğini sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İlker Ulusoy, Muhtarlık İşleri Müdürü Gülşah Çubuklu, Fen İşleri Müdürü Engin Durak ve Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal ile birlikte Kadıköy Mahalle Muhtarı Melda Okur’u ziyaret etti.

MAHALLE İHTİYAÇLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Muhtar Melda Okur ile gerçekleştirilen görüşmede Kadıköy Mahallesi’nde yapılması gereken çalışmalar, ihtiyaçlar ve vatandaşlardan gelen talepler ele alındı. Belediye yetkilileri, mahallede planlanan hizmetler hakkında muhtarla fikir alışverişinde bulundu.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİ EVİ PROJESİ YERİNDE İNCELENDİ

Ziyaret kapsamında yapımı devam eden Şehit Yakınları ve Gazi Evi Projesi de yerinde incelendi. Projenin mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan belediye heyeti, Kadıköy Mahallesi’nde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili Muhtar Melda Okur’un görüş ve önerilerini dinledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.