BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kılıçdaroğlu’nun seçilememe gibi bir derdi yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir soru üzerine kurultayın hemen arkasındaki Tüzük Kurultayı'na dikkat edin. Kamuoyunun benden beklediği değişimi yapacağım yanıtını vermesi yeniden Genel Başkanlığa seçilememe gibi bir derdi yok, çok rahat şeklindeki yorumlara neden oldu. 

30 Ekim 2023 07:15
Kılıçdaroğlu’nun seçilememe gibi bir derdi yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gazeteci İsmail Küçükkaya’dan gelen Değişim yapacak mısınız?" şeklindeki soruya Evet, değişim yapacağım. Kurultayın hemen arkasındaki Tüzük Kurultayı'na dikkat edin. Kamuoyunun benden beklediği değişimi yapacağım" cevabını verdiği ortaya çıktı.

Bilindiği gibi CHP kurultayında önce Genel Başkan seçilecek, sonra tüzük değişecek. Öte yandan 14-28 Mayıs tarihlerindeki seçimlerin sonuçlarını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Tabii ki birtakım hatalar oldu ama bu seçimde devlet imkanlarının nasıl kullanıldığı, neler yapıldığı, hangi oyunlara ve hilelere başvurulduğunu konuşmamız gerekir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.