banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ulugazi’de öğrencilerin imza günü heyecanı

Kocaeli’nin en köklü okullarından birisi olan Ulugazi İlkokulu’ndaki öğrenciler, yazdıkları şiirlerden oluşan kitapları, okurları için imzaladılar 

09 Haziran 2024 07:58
Ulugazi’de öğrencilerin imza günü heyecanı

2023 – 2024 Eğitim Öğretim döneminin sonuna geldiğimiz şu günlerde Kocaeli’ndeki okullardaki etkinlikler, göz dolduruyor. İzmit merkezdeki kentin en köklü okullarından birisi olan Ulugazi İlkokulu’nda da gerçekleştirilen imza günü, öğrencileri olduğu kadar verlileri de heyecanlandırdı.

4-E Sınıfı öğrencilerinin yıl içerisinde yazdıkları şiirlerden ve bu şiirlerle ilgili yaptıkları resimlerden oluşan çalışmaları, sınıf öğretmenleri Jale Gül Kaçmaz öncülüğünde derlenmişti.

Millî Eğitim Müdürlüğü’nden de onay alınarak, kentin en önemli yayınevlerinden birisi olan Melekler Yayıncılık tarafından kitap haline getirilmişti. 

KÜÇÜK YAZARLARIN KİTAPLARI

Cuma günü Ulugazi İlkokulu bahçesinde düzenlenen imza günü etkinliği ile de küçük yazarların kitapları, okurlarıyla buluştu. Ulugazi İlkokulu Müdürü Süleyman Beyazyüz yaptığı açılış konuşmasında, “Her alanda olduğu gibi kültür ve sanat alanında da yeteneklerin küçük yaşlarda keşfedilmesinin önemi büyüktür.

Bu sayede adeta bir cevher olan yavrularımızın, daha iyi işlenmesi ile geleceğin dünya çapında birer değeri haline gelecek sanatçılar olacaklarına inanıyorum. Okulumuzdan yetişen çocuklarımız edebiyatımıza ve resim sanatımıza belki de önümüzdeki yıllarda yön vereceklerdir. Bunların bugünden gün yüzüne çıkarılmasına ve onlara böylesine önemli bir fırsat sunulmasına emeği geçen başta öğretmenimiz Jale Gül Kaçmaz’ı, velilerimizi ve yayıncımızı kutluyorum. Öğrencilerimizi de bu güzel eserleri nedeniyle tek tek tebrik ediyorum” dedi. 

Öğrencilerin oldukça heyecanlı ve mutlu olduklarının gözlemlendiği imza günü etkinliğinde, küçük yazarlar eserlerini arkadaşları ve velileri için imzaladılar. 
Öğrenci ve velilerin sınıf öğretmenleri Jale Gül Kaçmaz’a bu önemli çalışma için teşekkür ettikleri etkinlik, gün boyu süren imza günü ile devam etti...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.