banner449

banner447

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Köktürk, Arslanbey Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu

 

24 Mayıs 2024 11:48
Köktürk, Arslanbey Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu

Arslanbey Ortaokulu’nda Kariyer Günleri etkinlikleri bütün hızıyla devam ediyor. Bu kez Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlerinden Abdullah Köktürk öğrencilerle buluştu

Kartepe’deki Arslanbey Ortaokulu, ‘değişim ve gelişim’ sloganıyla eğitim dönemi başında başlattığı çalışmalara ilgi çeken Kariyer Günleri uygulamasıyla da devam ediyor. 

Kariyer Günleri kapsamında bu kez de Kocaeli’nin tanınan ve sevilen simalarından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aromatik Bitkiler Koordinatörü ve kent kültür hayatında çok değerli bir isim olan Abdullah Köktürk, öğrencilerle buluştu. 

ÖĞRENCİLER SORU YAĞMURUNA TUTTU

Kendi yaşamından da kesitler sunan Abdullah Köktürk, öğrencilik, öğretmenlik, idarecilik ve belediyecilik yaşamına dair pek çok bilgiyi öğrencilerle paylaştı. Yurt dışı izlenimleriyle de ilgili bilgi verdi.

Arslanbey Ortaokulu öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği sunumda, çok sayıda soru ile de karşılaşan Köktürk’e öğrenciler ağırlıklı olarak, yurt dışı izlenimleri ve gittiği ülkelerle Türkiye’yi kıyaslamasına yönelik sorular yönelttiler.  

Köktürk konuşmasında öğrencilere hitaben, “Cennet gibi bir ülkede, dünyanın merkezinde ve adeta başkentinde yaşıyoruz. Ülkemizin kıymetini bilelim. Bütün Türk – İslâm dünyası sizlerin gözlerinin içine bakıyor; bu nedenle siz gençlere çok iş düşüyor. Hayatınıza mutlaka bir ‘hedef’ koyun ve onun için gayret gösterin. Çalışan mutlaka başarıya ulaşır” dedi. Program sonrasında Köktürk’ün etrafını saran öğrencilerin meraklı soruları, uzun süre devam etti...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.