BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özel Kocaeli Bilnet Anaokulu ve İlkokulu’nda bayram coşkusu

Özel Kocaeli Bilnet Anaokulu ve İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı danslar, halkoyunları ve koro ile coşkuyla kutladı. Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol, öğrencilerin ve velilerin bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaşmalarından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 

25 Nisan 2024 01:16
Özel Kocaeli Bilnet Anaokulu ve İlkokulu’nda bayram coşkusu

Özel Kocaeli Bilnet Anaokulu ve İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı danslar, halk oyunları ve koro performanslarıyla coşkuyla kutladı. Etkinlik, idareciler, öğretmenler, veliler ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti ve öğrenciler, bayram coşkusunu birlikte yaşadı. Renkli kıyafetleriyle dört ayrı gösteride sahne alan öğrenciler, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. 

MADALYA VE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Gösterilerde, öğrenciler geleneksel Türk halk oyunlarından Karadeniz ve Kafkas yöresini sergilerken, koro performanslarıyla duygusal anlar yaşattı. Bayram coşkusu, Özel Kocaeli Bilnet Anaokulu ve İlkokulu'nun genelinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 1’inci sınıflar Kategorisi Satranç Turnuvası'nda da yaşandı. Dereceye giren öğrencilere madalya ve ödüllerini Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol takdim etti ve öğrencilere başarılarının devamını diledi. 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ŞUNLARDI:

Ömer Yiğit ÖNAL (1-B)
Alperen MUTLUER (1-B)
Rüzgar IŞIK (1-B)
Muhammed Mustafa ŞAHİN (1-D)
Kızlar Birincisi Azra ÇUVALCI (1-A)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.