BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Bilnet Okulları velilerine tanıtım sunumu

“İlkokul Sistem Tanıtım Sunumu” ile velilerini bilgilendiren Özel Kocaeli Bilnet Anaokulu ve Bilgi Köprüsü Kids & Montessori, öğrencileri ile de 10 farklı istasyonda eğitsel faaliyetler gerçekleştirdi 

15 Ocak 2024 19:03
Kocaeli Bilnet Okulları velilerine tanıtım sunumu

Özel Kocaeli Bilnet Anaokulu ve Bilgi Köprüsü Kids & Montessori, dün öğrenci ve velileri ile birlikte dolu dolu bir gün geçirdi. Saat 10.00 ‘da kahvaltı ile başlayan program, konferans salonunda düzenlenen "İlkokul Sistem Tanıtım Sunumu" ile Özel Kocaeli Bilnet Okulları'nın eğitim sunumlarıyla devam etti. Öğrenciler ise belirlenen 10 farklı istasyonda eğitsel faaliyetlerini gerçekleştirerek öğrenmenin keyfini yaşadı. 

ETKİNLİK ALANI TANITILDI 

2024-2025 eğitim–öğretim yılı plan içerikleri kapsamında, İlkokul Müdür Yardımcısı Özlem Çıkıntaş ilkokul eğitim modelini, İngilizce Zümre Başkanı Hatice Altun İngilizce eğitim modelini, Rehberlik Zümre Başkanı Sinan Ergüney rehberlik birimi eğitim modelini, Uygulamalı Dersler Zümre Başkanı Zöhre Aydoğan ise uygulamalı branşlar eğitim modelini velilere aktardı. Konferanstaki sunumun bitmesinin ardından gruplar halinde okul gezisi yapıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonda velilere okuldaki çeşitli etkinlik alanları tanıtıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.