BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sümer İlköğretim Okulu öğrencileri bunları ilk defa gördü!

Körfez Sümer İlkokulu 1/ A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Leyla Öçal tarafından Seka Kağıt Müzesi, Kocaeli Bilim Merkezi, Gayret Gemi Müzesi ve Denizaltı’na götürüldü. 

29 Aralık 2023 03:25
Sümer İlköğretim Okulu öğrencileri bunları ilk defa gördü!

Körfez’in önde gelen eğitimcilerinden olan Körfez Sümer İlkokulu öğretmenlerinden 1/ A sınıfı öğretmeni Leyla Öçal, sınıfına yönelik bir gezi düzenledi. Sınıfında bulunan öğrencileri, Seka Kağıt Müzesi’ne, Kocaeli Bilim Merkezi’ne, Gayret Gemi Müzesi’ne ve Denizaltı’na götürdü.

Kendisine emanet edilen çocukları hem bilgi bakımından hem de sosyal aktiviteler konusunda oldukça donanımlı bir şekilde yetiştiren Leyla Öçal, öğrencilerinin ilk defa bu yerleri gördüklerini ve çok mutlu olduklarını dile getirdi. 

Öğrenciler ise müzeleri gezerek; merak ettikleri soruları yetkililere sordular ve bilgi aldılar. Oldukça verimli ve güzel şekilde geçtiği belirtilen geziden dolayı velilerinde oldukça mutlu olduğu belirtildi. Geziye bazı velilerinde katıldığı bildirildi. 

Yaptığı bir birinden güzel etkinliklerle adından söz ettiren Leyla Öçal, yine güzel bir organizasyona imza atmış oldu. Okul Müdürü Suat Yazan’da yapılan bu etkinlikten dolayı memnun olduğunu dile getirdi ve öğretmeni Leyla Öçal’ı tebrik ettiğini bildirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.