BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Uluslararası Tales Matematik yarışması Yahya Kaptan Anadolu Lisesi’nde yapılacak

Matematik Öğretmeni Gürkan Karaçam danışmanlığında kasım ayından beri çalışmalarına aralıksız devam eden İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, Tales Matematik grubu ile 8-9 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek 1. aşama sınavına da ev sahipliği yapacak. 

15 Aralık 2023 16:56
Uluslararası Tales Matematik yarışması Yahya Kaptan Anadolu Lisesi’nde yapılacak

Okul Müdürü Mehmet Çelebi aynı sınavla ilgili şöyle konuştu: Okulumuz tarihinde ilk kez bir uluslararası Matematik Yarışmasına ev sahipliği yapacak. Doğru motiveyle öğrencilerimizden gelen istekler doğrultusunda Uluslararası Tales Matematik yarışması için ciddi bir katılım sağladık.

Bu bağlamda emeği geçen Matematik Öğretmenimiz Gürkan Karaçam’a ve yoğun bir hazırlık çalışmasını göze alarak Kasım ayından beri azimle çalışan öğrencilerimize çok teşekkür ederim.

Yahya Kaptan Anadolu Lisesi olarak önümüzdeki süreçte TÜBİTAK Matematik Olimpiyatlarında da varlık göstererek akademik anlamda başarılarıyla şehrimizin öne çıkan liselerinden biri olmakta kararlıyız. Ayrıca CATCH MAT, Şifrelerle Matematik yarışmasındaki 7 haftalık mücadelemizde devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.