BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Öğretmen ve öğrencilerden muhteşem şiir dinletisi

Körfez ilçede Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen şiir dinletisi konuklardan tam not aldı. 

10 Haziran 2023 21:00
Öğretmen ve öğrencilerden muhteşem şiir dinletisi

Sunuculuğunu Özge Bayoğlu’nun yaptığı dinletide öğretmenler Muzaffer Oğuz, Funda Ayran, Betül Odabaşı, Ömer Başol, Emine Bozkurt ile Yakup Şahin, Fatma Doğan, Cem Ulutabak, Şevnur Aydın adlı öğrencilerin okudukları şiiirler duygu yüklü anlar yaşanmasına sahne oldu. 

6 Şubatta yaşanan asrın felaketi Kahramanmaraş Depremi anısına Fazıl Say tarafından bestelenen “İnsan İnsan” adlı şarkı ise solist Berna Özdarçın ve korosu tarafından seslendirildi. Program sonunda Erkan Demir tarafından seslendirilen şarkılarda büyük beğeni ile karşılandı. Şiir dinletisi sonunda emeği geçen herkes gün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.