BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezim’den depremzede öğrencilere teşekkür organizasyonu

Körfez’in köklü eğitim kuruluşlarından Körfezim Eğitim Kurumları, bünyesine kattığı depremzede öğrencilere destek veren okul paydaş firmalarına teşekkür için bir organizasyon düzenledi. 

11 Mart 2023 10:03
Körfezim’den depremzede öğrencilere teşekkür organizasyonu

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’un katılarak duyarlı firmalara teşekkürlerini ilettiği etkinlikte, Kocaeli genelinde depremzede öğrencilere en çok destek veren eğitim kurumlarından biri olan Körfezim Eğitim Kurumları’na takdirlerini belirtti.
   
Körfezim Kurucularından Hasan Yıldız ve Körfezim Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu da birer konuşma yaparak  okul paydaşları olan ARD Giyim, Çakır Catering, Sultan Kimya, Arma Kırtasiye, İşler Kitabevi, Detay Kitabevi, Mursev Servis ÇES Yayıncılık, MK Kitap Sarayı, Detay Kırtasiye ve Kantin İşletmecisi Sevtap Öge’ye destekleri için teşekkür ettiler.
   
Yapılan etkinlikte söz alan firmaların yetkilileri, zor zamanlarda ülke olarak birleşmenin ve yardımlaşmanın bu ülkenin hamurunda olduğunda hem fikir olduklarını ve Körfezim Eğitim Kurumları gibi değerli bir kuruluşla birlikte yol aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek plaketleri için teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.