BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli'nin Başpehlivanları Kartepe AİHL'de Öğrencilerle güreş söyleşisinde 

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesinde Kocaeli'nin Yağlı güreşteki Başpehlivanları Tanju Gemici, Nedim Gürel ve Başaltıdan Serkan Duman Güreş Antrenörü Gürcan Kırcı'nın moderatörlüğünde güreş söyleşisi yaptılar.  

03 Aralık 2022 06:15
Kocaeli'nin Başpehlivanları Kartepe AİHL'de Öğrencilerle güreş söyleşisinde 

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Süleyman Gezer'in öncülüğünde düzenlenen güreş söyleşinde Moderatörlükte yapan Kocaeli güreşinde Altyapıdan başarılı sporcular yetiştiren Antrenör Gürcan Kırcı, Tanju Gemici, Nedim Gürel ve Serkan Duman'ın minderden yağlı güreşe geçişlerini güreş sporundaki başarılarını özetledi. Sırasıyla söz alan Başpehlivanlarda Tanju Gemici,Nedim Gürel ve Serkan Duman Yağlı güreşin çok zor spor olduğunu çalışmadan asla çok çalışmadan başarıya ulaşmanın mümkün olmadığını söylediler. 

Yağlı Güreşin Türkiye'deki en üst kategorideki yarışmanın Kırkpınar Güreşleri olduğunu vurgulayan sporcular bu yılkı Kırkpınardan örnek vererek sakatlıklar ve kurada birbirlerine düşmeleri nedeniyle kürsü yapılamadığını söyleyen sporcular Kırkpınar'ın dışında başta Sekapark Güreşleri olmak üzere Kocaeli'de düzenlenen Gebze,Körfez Derince Sarımeşe Güreşlerinde kürsüye çıktıklarını söylediler. Öğrencilerini birbirinden ilginç sorularla Kocaelinin başpehlivanlarını tanımaya çalıştıkları Güreş söylesinde Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Süleyman Gezer Tanju Gemici'ye, Kartepe AİHL Müdür Yardımcısı Ferhat Çakır Nedim Gürel'e Gazeteci ve Güreş Yazarı Süleyman Durak Serkan Duman'a katılımları için teşekkür plaketlerini verdikten sonra öğrenciler başpehlivanlardan imza aldı ve anı fotoğrafı çekildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.