BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Öğretmenler Günü Körfezim’de muhteşem etkinliklerle kutlandı

 Kocaeli’nin en köklü eğitim kuruluşlarından olan Körfezim Eğitim Kurumları, bu yıl da öğretmenler gününü çok farklı ve eğlenceli organizasyonlarla kutladı. 

25 Kasım 2022 19:41
Öğretmenler Günü Körfezim’de muhteşem etkinliklerle kutlandı

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Körfez İlçe Sağlık Müdürü Oğuz Kösa, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi İmran Uzun, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Öğretim Görevlisi Yıldırım Karadeniz, Kocaeli Üniversitesi Şube Müdürü İmdat Akbaba’nın ve pek çok değerli misafirin katıldığı Geleneksel Körfezim Sıra Gecesi, Körfezim Eğitim Kurumları Salonu’nda Körfez Urfalılar Derneği ile ortaklaşa olarak yapıldı. Özenle hazırlanan dekorlarla süslenen programda, sıra gecesine uygun olarak türküler, söyleşiler ve oyun havaları ile eğlenen öğretmenler, yoğrulan çiğköfteyi de afiyetle yediler.

 Körfezim Okul Aile Birliği de öğretmenler gününde öğretmenleri unutmayarak hazırladıkları çeşitli ikramlıklarla öğle arasında bir kutlama gerçekleştirdiler.Keyifli ortamda yemeklerini yiyerek sohbet eden öğretmenler hazırlayanlara teşekkürlerini ilettiler.
 
Her iki organizasyonda da konuşarak, yapılan güzel etkinlikler için okul kurucularına, Körfez Urfalılar Derneği’ne, organizasyonların hazırlanmasında emeği geçenlere ve Körfezim Okul Aile Birliğine teşekkür eden Körfezim Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, öğretmen olmanın değerleri ile ilgili yaptığı  konuşmasında milli ve manevi hassasiyetleri yüksek, iyi insanlar yetiştirmenin eğitimin ilk kuralı olduğu vurgusunu yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.