BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezim’de gurur tablosu

Körfezim Eğitim Kurumları, satranç ve cimnastik dallarında madalya kazanan sporcu öğrencilerinin büyük başarısını kutladı. 

22 Kasım 2022 10:18
Körfezim’de gurur tablosu

Kasım ayında Antalya’da yapılan Avrupa Satranç Turnuvası'nda ülkemizi Milli Takım formasıyla temsil eden Körfezim Eğitim Kurumları üçüncü sınıf öğrencisi Beren Çetin, 8 yaş altı kızlar kategorisinde 3. olan sporcu ile aynı puanı alarak averajla Avrupa 5.’si oldu. Satranç Milli Takım Sporcusu Beren Çetin, aynı zamanda kendi kategorisinde birinci olarak En İyi Türk Sporcu ünvanını da kazanarak ülkemize büyük bir gurur yaşattı.
   
Körfezim Eğitim Kurumları dördüncü sınıf öğrencisi Uygar Deniz Taşyürek'in de dahil olduğu Artistik Cimnastik Takımı, yine Kasım ayında Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3.'sü olarak büyük bir başarı kazandı.



Turnuvaları bitirip ara tatilin sonuçlanması ile okullarına dönen şampiyon öğrenciler, Körfezim Eğitim Kurumları tarafından coşkuyla karşılandılar. Körfezim Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Körfezim İlkokulu Müdüresi Çiğdem Aytekin ve Beden Eğitimi Zümre Başkanı Mesut Barak, öğrencilere ödüllerini verirken başarı öykülerini de keyifle dinlediler.
 
Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, makamında yapılan ödül ve belge teslim töreninde öğrencilerini  kutlarken, sporcuların yetişmesine destek olan antrenörlerine ve her zaman yanlarında olan ailelerine de teşekkür etmeyi unutmadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.