BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezim’de vefa günü

Özel Körfezim Eğitim Kurumları, kuruluş yıllarında görev yapan öğretmen ve personellerini okula davet ederek güzel bir organizasyonla ağırladı. 

10 Haziran 2022 20:21
Körfezim’de vefa günü

1995 yılında eğitim vermeye başlayan Körfezim Koleji, 1995-2000 yılları arasında görev yapan sınıf öğretmeni ve idari personellerini bir araya getirerek kuruma katkılarından ve emeklerinden dolayı şükranlarını iletti.
 
Okul kurucularından Naci Akçay, Genel Müdür Azmi Cihat Hatipoğlu, İlkokul Müdiresi Çiğdem Aytekin, Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin ve öğretmenlerin katılımıyla çiçek takdim edilerek hediye verildi.
 Güzel bir sohbet eşliğinde yemekler yenilerek eski günler yadedildi. Sonrasında yenilenen ve büyüyen eğitim kompleksi gezilerek yeni projelerle hedeflerden bahsedildi.
 
Okulun ilk yıllarından itibaren başlayan ve artan başarı grafiğinde emeği geçenlere teşekkür edildi.
 Davete katılan Aliye Dinç, Havva Nalçacı, Neşe Sakin, Recep Akkaya, Aysel Özcan böyle güzel bir organizasyonla ağırlanmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler. Her yıl öğretmenler gününde geleneksel olarak bir araya gelme kararına varıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.