BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’in köklü okulu Cebir Koleji’nden anlamlı etkinlik 

İzmit’in köklü eğitim kurumlarından olan Özel Cebir Okulları, İstanbul’un Fethinin yıldönümü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.  

31 Mayıs 2022 17:45
İzmit’in köklü okulu Cebir Koleji’nden anlamlı etkinlik 

İstanbul’un Fethi tüm ülke genelinde coşkuyla kutlanırken, kentimizin köklü eğitim kurumlarından olan ve 29 yıldır faaliyet gösteren Özel Cebir Okulları da anlamlı etkinleriyle bu coşkuya katkı sağladı. Özel Cebir Koleji İzmit Kampüsünde İstanbul’un Fethi’nin yıldönümü sebebiyle birbirinden değerli tablolar sergilendi. Oldukça beğeni toplayan sergiyi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı, Topkapı sarayı ve kutsal emanetler süsledi. Katılımın oldukça yoğun olduğu sergiye öğrencilerde büyük ilgi gösterdi.

Programda, Özel Cebir Koleji İzmit Kampüsü Müdürü Veysel Öztekin, Fen ve Yazılım Lisesi Müdürü Yaşar Mert, Anadolu Lisesi Müdürü Murat Mısır, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Programla ilgili açıklama yapan Müdür Veysel Öztekin, “Bugünün önemine ve anlamına uygun bir etkinlikle öğrencilerimize aynı zamanda tarih dersi vermeyi de hedefledik” diye konuştu. Programa katılan veliler de, düzenlenen sergiyi çok beğendiklerini ve böylesine anlamlı bir etkinliği gerçekleştirdikleri için okul yetkililerine teşekkürlerini iletti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.