BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Arzu öğretmenden eşsiz program 

Gölcük Değirmendere Müfit Saner İlkokulu, Anasınıfı Öğretmeni Arzu Alacatlı, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Kutlama programı kapsamında öyle bir proje hazırladı ki; bir ilke imza attı.  

21 Mart 2022 06:16
Arzu öğretmenden eşsiz program 

Öğrenci velileri ile, sahne programı hazırlayan Arzu öğretmen başarılı projesiyle büyük beğeni topladı. Ailelerini sahnede gören miniklerin heyecanı; günler öncesinden hazırlıklara başlanan program, anasınıfının minik öğrencilerinden sır gibi saklandı. 

Öğretmen Alacatlı önderliğinde, büyük özveriyle hazırlanan programda, öğrenciler ailelerini sahnede gördüklerinde büyük bir sürpriz yaşayarak, çok heyecanlandılar. Velilerden Şahane Performans Okulun çok amaçlı salonunda sahne alan " Bir Destandır Çanakkale " piyesinde Anasınıfı Öğrenci velileri usta oyunculara taş çıkarttı. Kendi yazdıkları ve çocuklarına sahneledikleri piyes büyük beğeni topladı. 

Öğrenci velisi Ayşegül Esendere tarafından yazılan, Öğretmen Arzu Alacatlı tarafından yönetilen piyeste, Sahne tasarımını Neşe Oba, Sunuculuğu Özge Gülcü yaptı. Yasin Ürün'ün müzik tasarımıyla hazırlanan oyunda; Öğrenci velileri, Munime Akın, Başak ve Yiğit Ünverdi, Derya Atiş, Nermin Doğa, Sibel Aksoy, Nalan Aydoğan ve Ayşegül Esendere sahne aldı. Alacat'lı Velilerine Teşekkür Etti Projelendirdiği programla öğrencilerine büyük bir sürpriz hazırlayarak bir ilke imza atan ve Çanakkale Destanına dikkat çeken Anasınıfı Öğretmeni Arzu Alacatlı, projesine destek veren, günlerce hazırlanan ve başarılı bir piyes sahnesi çıkartan velilerine sonsuz teşekkür etti. Farkındalık oluşturmak istediğini belirten Arzu öğretmen, Çanakkale Zaferinin önemini vurgulayarak, günün anlam ve önemine değindi. İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan program, önümüzdeki günlerde tekrar sahne alacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.