BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyüksökmen’in oğlu Körfez’de dershane işletecek

Kocaeli’nin tanınmış isimlerinden olan Erkan Büyüksökmen’in oğlu İlbey Büyüksökmen, Körfez’de özel bir dershaneyi devraldı.  

13 Şubat 2022 14:14
Büyüksökmen’in oğlu Körfez’de dershane işletecek

26 yıldır İzmit’te bulunan İzmit Birey  Öğretim Kurumu’nu işleten Büyüksökmenler, bu tecrübelerini Körfez’e taşıyacaklar. Özel bir dershaneyi devralan ve ismini Körfez Birey olarak değiştiren genç girişimci iş adamı İlbey Büyüksökmen, Körfezli öğrencilerin artık İzmit’e gitmeyeceklerini, tecrübeli kadrosu ile Körfez’de hizmet vereceklerini söyledi. Üç kuşak eğitimci bir ailenin eğitimci bir bireyi olarak, dershanede idareci ve kurum müdürü olarak vazife yapacak olan İlbey Büyüksökmen; ellerinden gelen en güzel eğitimi vereceklerini söyledi. Dershanelerine gelen öğrencilere haftada iki kere bire bir ders vereceklerini belirten Büyüksökmen; ‘Başarı için bire bir eğitim ve ilgilenmek şarttır. Bizim dershanemize gelen her bir öğrenciyi; hedefledikleri yerleri kazanmaları için var gücümüzle gayret edeceğiz. Kendi alanında uzman bir ekiple çalışacağız. Amacımız, öğrencinin hayallerini kurumumuz aracılığı ile gerçekleştirmektir. Benim dedem eğitimci, babam eğitimci ve bende eğitimciyim. Eğitimci bir ailemiz var. Bu yüzden eğitimin önemini biliyoruz. Bize teslim edilen öğrencilere de en güzel eğitimi, doğru kaynaklardan vermek için gayret gösteriyoruz. 26 yıldır İzmit’te aynı isimle ve aynı adreste hizmet vererek bir marka konumuna gelen Birey Özel Eğitim Kurumumuzun, şubesini Körfez’de açıyoruz.” dedi. Kuzey Mahallesi Cahit Zarifğu Caddesi Akban Körfez Şubesi üzerinde hizmet verecek olan kurumda; yenilik çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.