BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezim Eğitim Kurumları’nda coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlaması

 Kocaeli’nin köklü eğitim kurumlarından olan Körfezim Eğitim Kurumları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet coşkusunu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gününde, okulda düzenledikleri güzel bir törenle yaşadılar. 

30 Ekim 2021 19:12
Körfezim Eğitim Kurumları’nda coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin, öğretmenler, öğrenciler ve velilerden oluşan izleyici topluluğunun izlediği programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından şiirler, orotoryolar, İngilizce ve Türkçe Cumhuriyet Şarkıları söylendi ve halkoyunları gösterisi sunuldu. 
 
Öğrenci ve velilerin davetli olduğu program sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanarak bayram sevinci paylaşıldı. Tüm katılımcıların büyük bir beğeni ve coşku ile katıldığı program, tam bir Cumhuriyet Şöleni oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.