BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kızılay’dan Marmara Koleji öğrencilerine ve velilerine ilk yardım eğitimi!

12 Eylül İlk Yardım Günü nedeniyle Kızılay Kartepe Şubesi, Kocaeli Marmara Koleji’nde geniş katılımlı bir ilk yardım eğitimi verdi. Toplumsal konularda farkındalık oluşturacak etkinlikler düzenleyerek öğrencilerine yeni bakış açıları kazandıran Kocaeli Marmara Koleji’ndeki eğitim, veliler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.  

11 Eylul 2021 20:41
Kızılay’dan Marmara Koleji öğrencilerine ve velilerine ilk yardım eğitimi!

İlk yardımın önemi konusunda toplumsal bilinç oluşmasına katkı sağlamak ve ilk yardım bilincinin geliştirilmesi amacıyla Kızılay Kartepe Şubesi ve Kocaeli Marmara Koleji ortak bir etkinlikte bir araya geldi. 12 Eylül İlk Yardım Günü nedeniyle Kocaeli Marmara Koleji’nin konferans salonunda Kızılay Kartepe Eğitim Sorumlusu Keziban Gümüş tarafından düzenlenen “İlk Yardım Eğitimi” öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. 

Kocaeli Marmara Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ilk yardım eğitimine; Kızılay Kartepe Şube Başkanı Ali Varol, Başkan Yardımcısı Mürsel Kurt, Sekreter Recep Varol, İl Denetim Kurulu Başkanı Cengiz Durak, Eğitim Sorumlusu Keziban Gümüş ve Üyeler Fatma Kurt, Gülsen Varol ve Hüseyin Topal katıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.