BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezim'de yeni eğitim-öğretim yılına renkli merhaba

Körfezim Eğitim Kurumları yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu açılış töreni ile başladı.  

06 Eylul 2021 17:36
Körfezim'de yeni eğitim-öğretim yılına renkli merhaba

2021-2022 eğitim-öğretim yılına tüm pandemi kurallarına uygun olarak hazırlanan ve geçtiğimiz hafta oryantasyon eğitimini tamamlayan Kocaeli'nin en iyi okulu Körfezim, renkli bir açılış töreni yaparak öğrencileriyle buluştu.

Okul kurucularından Naci Akçay, Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu ve idari kadronun katıldığı törende, Körfezim İlkokulu Müdürü Çiğdem Aytekin ve Körfezim Ortaokulu Müdürü Eyüp Sultan Keskin, bir konuşma yaprak öğrencilerine hoş geldiniz dediler. 

Müzik dinletileri, öğrencilerin okuduğu şiirler ve halkoyunları grubunun oynadığı Zeybek Oyunu ile öğrencilerine yeni yıl için motivasyon sağlayan güzel bir program sundular. 

Tören sonrası ilk ders ziliyle birlikte öğrenciler, sınıflarındaki yerlerini aldılar. TSE Onaylı Temiz Okul Belgeli Körfezim Eğitim Kurumları'nda yüz yüze eğitim sevinci öğrenci, öğretmen ve velilerin gözlerinden okunuyordu.  Güçlü eğitim kadrosu ve başarılı eğitim geçmişine sahip okul, yeni eğitim-öğretim yılında da öğrencilerini her yönden desteklemeye devam ediyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.