BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Minik Ayaklar’dan coşkulu ve gururlandıran bir mezuniyet daha

Körfez bölgesinde 0-6 yaş gruplarına yönelik eğitim ve öğretim hizmeti veren Özel Minik Ayaklar Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri için okulun bahçesinde muhteşem mezuniyet töreni düzenlendi. . 

26 Haziran 2021 16:01
Minik Ayaklar’dan coşkulu ve gururlandıran bir mezuniyet daha

2020 – 2021 eğitim-öğretim yılı sonunda Gül sınıfının minik öğrencileri mezun olarak diplomalarını aldı. Pandemi şartlarına uygun olarak okul bahçesinde kokteyl şeklinde ikramlı olarak düzenlenen törende, diplomalarını alarak kep atan öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı.

Törende konuşan Okul Müdürü Nejla Pehlivan, sevinç ve hüznün bir arada yaşadığını belirterek, “Sevinçliyim çünkü bir eğitim-öğretim yılını daha başarıyla tamamladık. Hüzünlüyüm çünkü çocuklarımızın bazılarından ayrılıyoruz. 
“Bugünün küçüğü, yarının büyüğü olan çocuklarımızın başarılarına bir nebze olsun katkımız olduysa Minik Ayaklar Ailesi olarak ne mutlu bizlere dedi. 8. Mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını da dile getiren Nejla  Pehlivan öğrencilerimizin hepsinin gelecekte iyi yerlerde olacağına inanıyorum ve onlara sonsuz güveniyorum. Yaşamları boyunca yollarının ve bahtlarının açık olmasını diliyorum” diye konuştu. 

MİNİK AYAKLARDA  KOKTEYL İKRAMLI  MEZUNİYET 

0-6 yaş gruplarına yönelik eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Minik Ayaklar Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri için okul bahçesin’de mezuniyet töreni düzenlendi. Okul bahçesinde hazırlanan kokteyl  alanı ve sahne  şıklığı ve özeni ile göz doldurdu. Gül sınıfı öğrencilerinin sunduğu müzikli dans gösteri performanslarının ardından velilere sunulan birbirinden güzel ikramlar ve sürprizler yer aldı. Kusursuzca geçen programda tüm veliler coşkuyu ve duygusallığı aynı anda yaşadılar. 

DİPLOMALARINI ALDILAR

Roman dansları ile hem göze hem de kulağa hitap eden Gül sınıfının minikleri ardından gelen Lirik dansları ile sevgi, neşe ve romantik duyguları bir arada yaşattılar. Müzikli dans gösterilerinin ardından aynı coşkuyla devam eden ve duygulu dakikalar yaşanan törende çocukların son derece heyecanlı oldukları gözlendi. Mezuniyet yeminlerini eden Gül sınıfının minik öğrencilerinin sahne performanslarının ardından son olarak keplerin atılıp diplomaların verilmesiyle program son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.