BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Meral Akşener o düğün için İzmit’e geldi

İYİ Parti’nin İzmitli Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın oğlunun düğününe katılmak için memleketi İzmit’e geldi. 

26 Haziran 2021 16:32
Meral Akşener o düğün için İzmit’e geldi

İYİ Kocaeli Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın oğlu KOTO Meclis Üyesi Cevat Yıldız ile biyolog Nurtaç Özkarasu Emex Otel’de gerçekleştirilen görkemli bir törenle evlendiler. 

Düğüne katılmak için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de İzmit’e geldi. Akşener, 1 Temmuz’da da tekrar Kocaeli’ye gelecek ve Gebze,  Karamürsel ile Körfez ilçelerinde esnaf ziyaretleri yapacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in nikah şahidi olduğu törende genç çiftin nikahını da İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kıydı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, İYİ Parti Grup Başkanı Musavat Dervişoğlu, İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, KOTO Başkanı Necmi Bulut, CHP Kocaeli  İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya gibi isimlerde katılanlar arasındaydı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.