BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İnsan müsveddesi, kanalizasyon çukuru, terbiyesiz, ukala, namussuz, haysiyetsiz, cibiliyetsiz, alçak, ulan, sapık, şerefsiz.

Haşhaşi, nebbaş, pislik, tezek, çöplük, çukur, sen kimsin ya, kurt mu dur, köpek mi dir, zürriyetsiz (Devlet Bahçeli ye hitaben)

Vatan haini, terörist, kadın mı dır, kızmı dır (ölçü kızlık zarı)

Bir çocuk yetmez bas gaza, makyaj yapan kadının kaportası bozuktur, fosforlu meral (Meral Akşener’e hitaben ...

Kelle, nankörler, dilini koparırız, çürük, sürtük, illet, zillet, dur bakalım bunlar daha iyi günler.

Ey Amerika, ey İsrail, ey Netanyahu, ey Avrupa (numaradan) kanırta kanırta.........

NASIL BİR TEZGAH, KUMPAS, SENARYO

Chatnam House, merkezi İngiltere’de bulunan, ABD’de şubesi olan kendini dünyayı şekillendirme ve düşünce kulübü olarak ifade eden aslında dünya üzerinde sömürgeciliğin ve emperyalizmin yerleşmesi için çalışan bir kurumdur.

Yer altı ve yer üstü zenginliğine sahip ülkelerdeki bazı kişileri kendi çıkarlarına hizmet ettirerek kendi vatandaşlarını refah ve zenginlik içinde yaşatmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde Chatnam House Kulübü’nü ziyaret eden ve konuşmalar yaparak o kurumdan destek alan bazı siyasetçilerin isimleri şöyle:

Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Hulisi Akar, Mehmet Şimşek, Mevlüt Çavuşoğlu, Abdülhamit Gül, Ahmet Davutoğlu, Bülent Arınç, Ömer Çelik, Nihat Zeybekçi, Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Numan Kurtulmuş, Nurettin Canikli, İbrahim Kalın, Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş.

Nasıl bir tezgah, kumpas, senaryo ve projelerle mücadele ediyoruz?

Bilmem anlayabildiniz mi?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berat Balçık 2024-03-08 14:45:54

Bu tarz felaket sorunları hep oldu. İçiniz dışınız boş