BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük depremiyle ilgili deli saçması sözler profesörü kızdırdı

17 Ağustos 1999’da meydana gelen Gölcük merkezli depremle ilgili sorulan bir soruya Prof. Dr. Celal Şengör şöyle yanıt verdi: Bu memlekette geri zekâlı bu kadar çok olmasa bu halde olmazdı 

29 Ekim 2023 14:35
Gölcük depremiyle ilgili deli saçması sözler profesörü kızdırdı

Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programında Cumhuriyetin 100. yılına özel bölümünün konukları Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Celal Şengör’dü.

DEPREMİ AMERİKA MI YAPTI?

Bir genç 1999’dan beri ortaya atılan ipe sapa gelmez bir iddiayı sordu ve şöyle dedi:  1999 depreminin Amerika tarafından kullanılan HAARP teknolojisi ile yapıldığına dair bir söylenti var, böyle bir şey mümkün mü?

DANGALAKLAR ONU YAYIYOR

Bu soruya Prof. Dr. bilim insanı ve yer bilimci Celal Şengör, "Dangalaklar onu yayıyor, çünkü bu mümkün değil. HAARP Teknolojisi bir projedir ve atmosfer için yapılmıştır. Zaten bu memlekette geri zekâlı bu kadar çok olmasa bu halde olmazdı şeklinde yanıt verdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.