banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Genç kızın kaza süsü verilmiş cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Gölcük Halıdere’de 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan’ın kaza kurbanı olduğu zannedilmişti. Fakat öldürüldüğü ortaya çıktı. 

20 Mayıs 2024 12:05
Genç kızın kaza süsü verilmiş cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

İddialara göre gece yarısı Gölcük Halıdere eski köy yolu caddesinde bir kamyonetin uçuruma yuvarlandığı ihbarı üzerine bölgeye giden polisler 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın kamyonetin altında boynuna ip bağlı haldeki cansız bedeniyle karşılaştı. 

Polislerin soruşturmasında T.A. (22), E.K. (20), Y.A. (20) isimli erkekler ile C.Ç. (20) ve K.N. (17) isimli kızlar gözaltına aldı. Sorgulamada Rümeysa Meriç Özcan'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 

Gençlerin önce birlikte alkol aldıkları daha sonra T.A'nın Rümeysa Meriç Özcan'ı da yanına alıp kamyonetle Yukarı Hereke bölgesine giderek ıssız noktada Rümeysa Meriç Özcan’ı cinsel ilişkiye zorladığı da gelen bilgiler arasında.

Genç kızın bunu kabul etmemesi üzerine zanlının korkutmak için kızın boynuna geçirdiği ipin diğer ucunu da kamyonete bağlayarak yumrukladığı, o sırada bayılan gencin öldüğünü zannederek cesetten kurtulmak için kamyonetin el frenini indirerek aracın yaklaşık 100 metrelik uçuruma düştüğü ortaya çıktı. Bu cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.