banner440

banner445

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdoğan talimat verdi emir demiri keser, sıkıysa konuşun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde alınan mağlubiyetten sonra partisine verdiği talimatta, “Medya üzerinden konuşup, birbirimizi suçlar nitelikte davranmayın” dediği öğrenildi. 

05 Mayıs 2024 21:28
Erdoğan talimat verdi emir demiri keser, sıkıysa konuşun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden CHP’nin birinci parti olarak çıkmasından sonra partisine çeşitli talimatlar verdiği ortaya çıktı.

Kulislerden edinilen bilgilere göre Erdoğan, partisine “Medya üzerinden konuşup, birbirimizi suçlar nitelikte davranmayın” talimatı verdiği öğrenildi.

Kulislerden edinilen bilgilere göre Erdoğan, partisine “Medya üzerinden konuşup, birbirimizi suçlar nitelikte davranmayın” talimatı verdiği öğrenildi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurmaylarına ve partililere verdiği talimatlar:

1-) Dava ve partinin geleceği, kendisi dahil herkesin geleceğinden daha önemli olduğu vurgulanarak, hiç kimsenin kendi geleceğini partinin geleceğinin önünde koymaması istendi.

2-) Şu anda, seçim sonuçlarıyla ilgili birçok tartışmanın yapıldığı AKP’de değişim bekleniyor. Erdoğan’nın bir değişim olacaksa, kendilerinin belirlediği koşullarda ve takvimde olacağını söylediği ve başkalarının yönlendirmesine göre hareket edilmeyeceğini söylediği öğrenildi.

3-) Yerel seçimlere ilişkin tartışmalar sürerken, tefrikaya düşülemeyecek, fitne ve fesat sokmak isteyenlere karşı uyanık olunacak. Medya üzerinden konuşup, birbirlerini suçlar nitelikte davranılmayacak.

4-) Seçim sonuçları bir anlamda, biriken problemlerin gün yüzüne çıkması olduğundan dolayı teşhis, tedavinin yarısıdır diyerek tespitler buna göre yapılacak.

5-) Son zamanlarda Cumhur İttifakı içinde bir problem varmış gibi algı oluşturulduğu değerlendirilirken, bu algıya karşı önlem alınarak, ittifakında hiçbir sorunun olmadığı halka yansıtılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner447

banner449