banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aşırı hız ölüm getirdi

Darıcaspor U-18 yakını futbolcusu Yunus Emre Savaş’ın içinde olduğu araç aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkarak 8 metrelik istinat duvarından yeşil alana uçtu. Bu kazada henüz 17 yaşında olan genç futbolcu Yunus Emre Savaş hayatını kaybetti.  

01 Mayıs 2024 12:01
Aşırı hız ölüm getirdi

İddialara göre Gebze İstasyon Mahallesi’nde meydana gelen kazada 140 kilometre hızla ilerleyen Enes Talha Topçu yönetimindeki 41 AHP 408 plakalı araç önce demir korkuluklara çarptı, daha sonra 8 metrelik istinat duvarı üzerinden yeşil alana uçtu. 

Aynı kazada sürücü Topçu, İbrahim Gürbüz, Bayram Gaymaz, Emir Albayrak ve Yunus Emre Savaş yaralandı. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş (17), doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.