BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’nin üst düzey yöneticiler bu mektubu okusun!

AKP’li bir vatandaşın Derince’den mektup var başlıklı mailinde yer alan mesajları iktidar partisinin ilimizdeki üst düzey yöneticilerinin dikkatle okumalarını tavsiye ederiz! 

04 Nisan 2024 17:51
AKP’nin üst düzey yöneticiler bu mektubu okusun!

Kim bu vatandaş? Gibi sorular sormayın cevap alamazsınız. İsmini vermek istemeyenleri ifşa etmek ne basın ahlakına, ne de bizim insani değerlerimize sığmaz. Biz ispiyoncu değil, gazeteciyiz. Hiç kimsede gazetecilere kaynak soramaz.

İşte o mailin içeriği:

Derince'de bunca sene sonra yaşanan ve büyük bir hayal kırıklığı yaratan farklı  yenilginin ardından, partimizin ve teşkilatımızın geleceği adına endişelerimi dile getirmek için bu yazıyı kaleme aldım.

Derince, uzun yıllardır partimizin kalesi olarak kabul edilen bir ilcesi. Bu nedenle, bu seçimlerde yaşadığımız hezimet sadece basit bir kayıp değil, aynı zamanda partimizin tabanında derin bir yarılma ve güvensizlik duygusu yarattı.

Seçim yenilgisinin faturasını sadece ekonomiye ve emekliye kesmek, sorunun özünü görmezden gelmek ve sorumluluktan kaçmak anlamına gelir. 
Bu seçimlerde başarısız olmamızın birçok sebebi var ve bu sebeplerin en önemlilerinden biri de ilçe teşkilatımızın zayıf yönetimidir.

Teşkilat başkanı olarak, seçimlere yeterince hazırlanmadığınız, parti tabanını motive edemediğiniz ve sandığa gitmelerini sağlayamadığınız, halktan kopuk olduğunuz  açıktır. 

Ayrıca, aday seçimi ve parti içi muhalefete kulak vermediğiniz ,farklı görüşleri yok saydığınız da bir gerçektir. Bu hataların sonucunda Derince'de partimiz büyük bir prestij kaybı yaşadı ve bu durum önümüzdeki seçimlerde de bizi zor durumda bırakacaktır.

Partimin ve Derince'nin menfaatleri doğrultusunda, sizden en kısa sürede gereğini yapmanizi rica ediyorum. Bu Derince'ye olan bağlılığınızı gösterecek ve yeni bir başlangıç için zemin hazırlayacaktır. Saygılarımla,

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.