BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli öğrenciler yeşil sahada kapışacaklar!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Körfez Belediyesi tarafından organize edilen Körfez İlçe Küçük Erkekler Futbol Turnuvası başladı. 

04 Nisan 2024 04:21
Körfezli öğrenciler yeşil sahada kapışacaklar!

Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Körfez ilçede bulunan 12 orta okulun futbol takımları 3 grup halinde kıyasıya mücadele edecekler. 12 okuldan yaklaşık 200 sporcu öğrenci önce grup maçları yapacaklar. 

18 NİSAN’DA TAMAMLANACAK

Ardından da çaprak eşleşme ile eleme turlarına geçilecek. 2 Nisan tarihinde başlayan turnuva araya Ramazan Bayramı’nın girmesi nedeniyle 18 Nisan Perşembe günü final maçı ile bitecek. Turnuvanın bütün maçları Yarımca sahilinde bulunan Körfez Belediyesi Spor Tesisleri sahasında oynanacak. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de desteği ile gerçekleştirilen organizasyonun finali de büyük heyecana sahne olması bekleniyor. 


Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.