banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Altın yatırımcıları dikkat!

Piyasaların uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüşte ibrenin yukarıyı gösterdiğini belirterek, dolar ve borsa konusunda yatırımcıları uyardı. Memiş, gram altının 3 bin liradan işlem göreceği tarihi açıkladı. 

11 Şubat 2024 12:53
Altın yatırımcıları dikkat!

Altın, 2023 yılını rekor seviyelerde tamamlamıştı. 2024'te de yatırımcıların yoğun ilgisini çekmeye devam edeceği ifade edildi.

Güncel altın fiyatlarına bakıldığında, çeyrek altın 3 bin 371 lira seviyesinden alıcı bulurken, cumhuriyet altını ise 13 bin 402 liradan işlem görüyor.

Altın piyasasındaki son gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar, güncel altın fiyatlarını ve trendlerini dikkatle incelemeye devam ederken piyasaların bir bileni İslam Memiş'ten gram altın uyarısı geldi.

Memiş, şubat ve mart aylarında gram altının performansını değerlendirdi. Gümüşe yönelik artış beklentisine vurgu yapan Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.

Ayrıca, dolar ve borsa konularında da yatırımcıları bilgilendiren Memiş, uzun vadeli trendin devam ettiğinin altını çizdi.

GRAM ALTIN VE GÜMÜŞTEKİ YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Gram altın fiyatlarındaki hareketliliği değerlendiren İslam Memiş resmi ve serbest piyasa fiyatlarını karşılaştırdı.

Şubat ayında 2090 TL seviyelerine ulaşılmasını beklediğini ve mart ayında ise bu seviyenin 2150 TL'ye çıkabileceğini ifade etti.

Yaz aylarında ise gram altının 2 bin 500 ila 2 bin 700 TL arasında olabileceğini, yılın son çeyreğinde ise 3000 TL'yi görebileceğini söyledi.

Gümüş için ise fiyatın mevcut 22.73 TL'den yıl içinde 32 TL'ye kadar yükselebileceği tahminini paylaştı.

DOLAR VE BORSA NE OLACAK?

Dolar endeksindeki gerileme ve borsadaki durumu tanımlayan Memiş, uzun vadeli stratejilerin önemine dikkat çekerek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı ve stratejik adımlar atmalarını önerdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.