banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Leyla Hanım filmini Fox TV'den milyonlara anlattı

Fox TV'de programa katılan usta gazeteci Meliha Okur, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde çekilen Leyla Hanım filmini izleyeceğini söyledi  

11 Şubat 2024 12:16
Leyla Hanım filmini Fox TV'den milyonlara anlattı

Gazeteci Meliha Okur, her pazar Fox TV’de yayınlanan Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi programında Leyla Atakan’ın hayatını konu alan Leyla Hanım filminin galasına katılacağını ifade etti.  

Okur programda ekip arkadaşlarına, “Size pişmaniye getireceğim. Buradan çıkıyorum İzmite, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanına gidiyorum. Leyla Atakan Türkiye’nin en önemli kadın belediye başkanıdır. Fatma Kaplan Hürriyet belgeselini yaptı, onu izleyeceğim” dedi. Programın sunucusu Merve Yıldırım ise başkan Hürriyet’e selamlarını iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.