banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sanatçı Uyar’dan şair aday Koçak’a hat sanatlı tablo

Ülkemizin yetiştirdiği en önemli Hattat ve Müzehhibe sanatçısı Emine Uyar, Kocaeli Ozanlar, Şairler ve Edebiyatçılar Derneği(KOŞADER) Genel Başkanı ve İbni Sina Mahallesi Muhtar Adayı Osman Nuri Koçak’a yapmış olduğu bir eseri hediye etti.  

11 Şubat 2024 12:29
Sanatçı Uyar’dan şair aday Koçak’a hat sanatlı tablo

Dernek binasında eşi Enver Uyar ile birlikte gelen Emine Uyar; ülkemizin yetiştirdiği önemli şairlerden olan ve aynı zamanda Kocaeli Ozanlar, Şairler ve Edebiyatçılar Derneği(KOŞADER)’in başkanlığını yapan Osman Nuri Koçak’a, özel hat sanatıyla yazılmış ‘Karataş’ şiirinin yazılı olduğu tabloyu hediye etti. 

Osman Nuri Koçak, ‘Bu şiiri kendi köyüm için yazmıştım. Benim şiirimi özel hat sanatı ile yazarak tablo haline getiren Ülkemizin yetiştirdiği en önemli Hattat Ve Müzehhibe sanatçısı Emine Uyar’a teşekkür ederim’ dedi. Emine Uyar ise, Türk Edebiyatına şiir alanında katkı sağlayan Kocaeli Ozanlar, Şairler ve Edebiyatçılar Derneği(KOŞADER) Genel Başkanı Osman Nuri Koçak’a tablo hediye etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.