BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Darıca’da kadın gazeteciyi eski kocası katletti

Darıca’da görev yapan gazeteci Tülay Dağaşan 2 yıl önce boşandığı eşi tarafından tabancayla ateş açılarak öldürüldü. 

05 Ocak 2024 14:09
Darıca’da kadın gazeteciyi eski kocası katletti

İddialara göre, sokakta yürüyen 44 yaşındaki gazeteci Tülay Dağaşan 2 yıl önce boşandığı eşi Şefik Karaali ile karşılaştı.

Dağaşan, eski eşi tarafından sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. Kurşunlardan 3’ünün boynuna isabet etmesi sonucu Dağaşan ağır yaralandı. Dağaşan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şefif Karaali ise kayıplara karıştı. Karaali’nin Dağaşan’ı olaydan önce tehdit ettiği de iddia edildi.Katil zanlısı Şefif Karaali bugün karakola giderek polislere teslim oldu.
 
BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Darıca Belediye Başkanı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak olayı kınadı. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,"Darıca’mızda görev yapan basın mensubu Tülay kardeşimizin erkek şiddeti sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Kadın cinayetlerinin ve kadına yönelik şiddetin son bulmasını temenni ediyor, hayatını kaybeden Tülay Dağaşan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.