BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu, hastanede öldü

Körfez’de park halinde olan İstanbul plakalı bir araçta silahla vurulmuş halde bulunan Adem Aydoğan (65) kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 

14 Aralık 2023 22:09
Otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu, hastanede öldü

İddialara göre Körfez Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi üzerinde park halinde olan 34 BK 3432 plakalı otomobilin içinde baygın halde birinin olduğunu gören belediye temizlik işçisi durumu sağlık ekiplerine ve polislere bildirdi.

Hemen hastaneye kaldırılan ve omuzunda kurşun yarası olduğu göze çarpan Adem Aydoğan (65) tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Araçta kurşun izinin olmaması Adem Aydoğan’ın dışarıda kurşunlanıp daha sonra aracına bindiği ihtimaline neden oldu. Polislerin bu ölüm vakasıyla ilgili soruşturması sürüyor, cinayet olasılığı üzerinde de duruluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.