BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te meşhur köfteciyi silahla vuran kişi eski ortağının oğlu çıktı

İzmit’te Yürüyüş Yolu üzeri Cumhuriyet Bulvarı Akbank yanında faaliyet gösteren köftecinin sahibi Hakan Sayanoğlu (55) dün akşam işyerine gelen kişi tarafından silahla ayaklarından kurşunlanmıştı. Saldırının arkasındaki kişinin eski ortağı Levent G.’nin oğlu Berkcan G. olduğu ortaya çıktı. 

13 Aralık 2023 07:25
İzmit’te meşhur köfteciyi silahla vuran kişi eski ortağının oğlu çıktı

Berkcan G. daha önce aynı köfteciye gidip Hakan Sayanoğlu’nun oğluna bıçakla saldırmıştı. Levent G.’nin, kendi kararıyla hisselerini sattığı eski ortağı Hakan Sayanoğlu’dan köfteci dükkanını tekrar devralmak istediği de biliniyordu. Kaba kuvvete, hatta işin saldırılara kadar uzanması korkutmak istediği gerçeğini gözler önüne serdi. 

Sabıka dosyası kabarık olan ve daha öncede pek çok defa cezaevine girip çıkan Berkcan G. bir kez daha hapse atılacak. Levent G.’yi sabah saatlerinde akşam oğlunun kurşunladığı mekanın önünden geçerken görenlerde ‘Kontrol ediyor, köfteci kapalı mı, açık mı diye düşünmekten de kendilerini alıkoyamadılar. 

İzmit’te sevilen, saygın bir esnaf olan köfteci Hakan Sayanoğlu’nun da eski ortağının oğlu Berkcan G. gibi şiddete başvurmadan hukuk mücadelesi başlatacağı da gelen bilgiler arasında. Öte yandan sağlık durumu iyi olan Hakan Sayanoğlu’nun evinde istirahat ediyor, köfteci dükkanında da hizmete tam gaz devam ediliyor.

Kurşunlamadan önce Berkcan G. ile Hakan Sayanoğlu arasında tartışma olduğuna dair gazete sayfalarına da yansıyan iddialar yalanlandı. Berkcan G.’nin tek kelime etmeden mekana gelip silahını ateşlediğinin altı çizildi. Bu durum saldırının daha önceden planlandığı, eylemin tasarlanarak gerçekleştirildiği anlamına da geliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.