banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Baba kurşunlayarak ailesini yok etti

Çayırova’da Bahri Göksu boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, araya giren oğlu Salih Göksu’ya da kurşun sıktı, ardından intihar etti. 

21 Kasım 2023 14:05
Baba kurşunlayarak ailesini yok etti

İddialara göre Çayırova Akse Mahallesi 528. Sokak'ta ikamet eden oğlu Salih Göksu’nun evinde kalan boşanma aşamasındaki eşi Kezban Göksu ile konuşmak için gelen Bahri Göksu çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü o evden katil olarak çıktı.

Sinirlenen Bahri Göksu silahına davrandı ve eşi Kezban Göksu ile kavgayı ayırmaya çalışan oğlu Salih Göksu’ya kurşun yağdırdı.  Anne Kezban Göksu olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan oğul Salih Göksu’da hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşi ile oğlunu öldüren ve olaydan sonra kaçan baba Bahri Göksu’da kendi evine giderek aynı silahla canına kıydı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.