İstifaların yaşandığı İYİ Parti'de bu kez hamleyi Genel Başkan Meral Akşener yaptı. Akşener, bir süredir tartışmaların odağındaki partinin mali işleri için devlet deneyimi olan ve ANAP'lı eski Bakan Adnan Kahveci ekolünden gelen İsmail Yücel'e görev verdi.
Akşener'in partinin mali işler başkan yardımcısı olarak görevlendirildiği Yücel, Kahveci'nin danışmanlığının yanı sıra genel müdür yardımcısı ve genel müdür olarak da görev yaptığı Ticaret Bakanlığı'nda en son Müsteşar Yardımcılığı’ndan ayrılıp İYİ Parti'de siyasete atılmıştı.
İsmail Yücel'in görevlendirme kararının kısa süre içerisinde teşkilata duyurulacağı öğrenildi. Akşener'in Yücel'den şaibeleri ortadan kaldıracak şekilde adımlar atılmasını ve yeni bir dönem başlatılmasını istediği belirtildi.
19 Kasım 2023 22:07
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası






