BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah İzmit’ten Erzurumlulara ziyaret

Yeniden Refah Partisi’nde Cafer Ateş Başkanlığı’ndaki İzmit İlçe yönetimi Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etti. 

19 Kasım 2023 20:58
Yeniden Refah İzmit’ten Erzurumlulara ziyaret

Erzurumlular Vakfı İl Başkanı Mehmet Önal ve yönetimi tarafından ağırlanan Yeniden Refahlılar, yaklaşan yerel seçimler ve güncel memleket meseleleri hakkında fikir alışverişin de bulundular. İlçe Başkanı Cafer Ateş aynı ziyareti iki vatan ve millet sevdalısı kuruluşun buluşması olarak değerlendirdi. 

İlçe Başkanı Cafer Ateş, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya tahayyülü ile çıktıkları bu yolda, evvela Türkiye’nin Refahı daha sonra cümle cihanın felahı için mücadelelerine azim ve kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti. 

Erzurumlular Vakfı İl Başkanı Mehmet Önal da Yeniden Refah Partisinin, ülkemizin ve İslam aleminin çıkarlarına uygun olan faaliyet ve politikalarını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Bunula beraber Milli Görüş Siyasetini, Merhum Necmettin Erbakan döneminden bu yana takip ve takdir ettiklerini belirtti.

Verimli ve faydalı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden İlçe Başkanı Cafer Ateş, kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan Erzurumlular Vakfı İl Başkanı Mehmet Önal ve yönetimine teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.