BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Nurhan Ör’ün cesedi ortada yok

Körfez’de 2 gündür kayıp olan ve arabası Gebze’de bulunan Körfez ilçe Hereke’deki Han Halı’nın sahibi Nurhan Ör’ün öldürüldüğü açıklanmıştı, fakat cesedi ortada yok. 

10 Kasım 2023 11:15
Nurhan Ör’ün cesedi ortada yok

Körfez ilçe Hereke mevkiinde faaliyet gösteren Han Halı’nın sahibi Nurhan Ör, 2 gündür ortalarda yoktu. Yakınları kaçırılmış olabileceğini düşünerek polislere kayıp ihbarında bulundu.

Polisin çalışması sonucu Nurhan Ör'ün otomobili Gebze'de boş bir arazide bulundu. Otomobilde yapılan incelemede kan izlerine rastlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri, 6 şüpheliyi gözaltına aldı. 

Ör'ün arkadaşı olan şüphelilerden biri, emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf etti. Ancak, Ör'ün cansız bedeni bulunamadı. Polis, Ör'ün cansız bedenini arıyor.

Nurhan Ör’ü çocukluk arkadaşının öldürdüğü cesedinin de asitle yok edilmiş, ya da ormanlık alana gömülmüş olabileceği üzerinde de duruluyor. Araştırmalar sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.