BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Nusret Acur: Temelleri sağlamdı, kolonları güçlüydü

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları öyle bir Cumhuriyet kurdu ki, temelleri sağlamdı, kolonları güçlüydü. Şimdi bizler Türk milleti olarak 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimizin birinci asrına erişmenin gururunu yaşıyoruz dedi.  

28 Ekim 2023 05:41
Nusret Acur: Temelleri sağlamdı, kolonları güçlüydü

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur yayımladığı mesajında şunları kaydetti: "Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları öyle bir Cumhuriyet kurdu ki, temelleri sağlamdı, kolonları güçlüydü. Şimdi bizler Türk milleti olarak 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimizin birinci asrına erişmenin gururunu yaşıyoruz. 

Türkiye olarak 783 bin 562 kilometrekarede, 81 vilayette, 922 ilçede Cumhuriyetin coşkusunu yaşıyoruz. Çocuklarımız, torunlarımızla birlikte Türk bayrağının önünde saygı duruşuna geçiyoruz. 

Cumhuriyetimizin birinci asrında doğum gününü coşkuyla kutlarken, her Türk’ün Atatürk’ü, Cumhuriyetimizi önceki yüzyıldan daha iyi anlaması gerektiği düşüncesindeyiz. Çünkü Cumhuriyetimiz insanımız için fırsatları eşitlerken, kimsesizlerin kimsesi olurken, nice başarıların yolunu açarken, aynı zamanda Türk milletine muasır medeniyetler çizgisini hedef olarak gösterdi. O hedefe yorulmadan yürümek zorundayız. 

Bizler, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını benimsemiş, Cumhuriyeti içselleştirmiş İYİ Partililer olarak Cumhuriyetimizin ikinci yılında Türkiye Cumhuriyeti’ni, Türk halkını hak ettiği noktaya ulaştırmak adına sorumluluk aldığımız ifade etmek istiyoruz. Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle anarken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyoruz. Atam, Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacak!"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.