BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’de ikamet eden asker şehit oldu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, silah kazası sonucu ağır yaralanarak hastaneye sevk edilen ve şehit olan sözleşmeli er Erdem Kavlak'ın Kocaeli’de ikamet ettiğini duyurdu. 

12 Temmuz 2023 19:18
Kocaeli’de ikamet eden asker şehit oldu

Bilindiği gibi Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, silah kazası sonucu ağır yaralanarak hastaneye sevk edilen sözleşmeli er Erdem Kavlak şehit olmuştu. Kavlak memleketi Sivas’ta toprağa verilecek.

Bu şehit haberinden sonra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un sosyal medya hesabından herkesle paylaştığı mesajın içeriği şöyle:

İlimizde ikamet eden kahraman Mehmetçiğimiz Erdem Kavlak, Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, aziz milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.