BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kılıçdaroğlu ve Akşener iftara minibüsle gitti

Millet İttifakı'nın liderleri Saadet Partisi'nin Adıyaman'da düzenlediği iftarda bir araya geldi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve partililer iftar yerine minibüs ile gitti. CHP'li Özel o anların videosunu Twitter hesabından paylaştı. 

12 Nisan 2023 20:37
Kılıçdaroğlu ve Akşener iftara minibüsle gitti

Saadet Partisi, Adıyaman'da iftar düzenledi. Depremzede vatandaşlar ile bir araya gelinen iftara, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve ABB Başkanı Mansur Yavaş katıldı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve partililerin iftara minibüsle gidişini Twitter hesabından paylaştı.

CHP'li Özel'in paylaşımı şu şekilde:

 "Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Meral Akşener ile birlikte Adıyaman’da Saadet Partisi’nin iftarına gittik. Adıyaman, ne şatafatlar ne Mercedes’ler gördü. 14 Mayıs’tan sonra şatafat bitecek!" 

AKŞENER İFTARDA KADIN VE ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ

Millet İttifakı liderleri iftara gelen depremzede vatandaşlar ile sohbet etti. İYİ Parti Lideri Meral Akşener, iftarda kadınlar ve çocuklarla vakit geçirdi.

Akşener'in o anları fotoğraf karelerine yansıdı:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.