BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Sanayi Sitesi’nin sorunları öncelikli meselemiz olacak

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız, İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan’a yaptığı ziyarette, “İzmit Sanayi Sitesi’nin sorunları öncelikli meselemiz olacak” dedi  

13 Nisan 2023 20:52
İzmit Sanayi Sitesi’nin sorunları öncelikli meselemiz olacak

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yıldız son olarak İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) düzenlediği program çerçevesinde S.S. İzmit Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ni ziyaret etti. Yıldız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan ile İl ve İzmit İlçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan ve yönetimi ile bir araya geldi, sorunları dinledi. 

SORUNLAR VAR 

Gürfidan, İzmit Sanayi Sitesi’nin fiziki imkanları açısından çeşitli sorunların olduğunu ifade ederken, “Sanayi Sitesi, zamanın şartlarına göre çok iyi yapıldı. Fakat bugün itibariyle mevcut yükü taşıyamayacak halde. Çünkü firmalar büyüdü, ekipmanları ve ekipmanların boyutları değişti. Yeterli alan olmadığı için firmalar üretim kapasitelerini artıramıyor. Burası artık bize dar geliyor. Öte yandan araç park sorunu aldı başını gitti. Bunlar için çeşitli çalışmalar yapıp ilgili mercilere ilettik” dedi. 

ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız, ise sanayi esnafının daha iyi imkanlarda iş yapmayı hak ettiğini ifade ederken, “Özellikle fiziki imkansızlıklar nedeniyle sanayi esnafımız gelişen teknolojiye doğal olarak ayak uydurmakta güçlük çekiyor. Öncelikle onlara kulak verilmeli” dedi. Yıldız, İYİ Parti’nin kulağını sadece halka veren bir siyasi parti olduğunu ifade ederken, “14 Mayıs’tan sonra öncelikli meselemiz İzmit Sanayi Sitesi’nin sorunları olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’le Sanayi Sitesi esnafını bir araya getireceğiz. Sorunların tamamını çözeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.