BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Faturayı sadece müteahhitlere kesmekle olmaz

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, depremle ilgili Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından dile getirilen sözü tekrarladı, faturayı sadece müteahhitlere kesmekle olmaz dedi. 

21 Şubat 2023 08:30
Faturayı sadece müteahhitlere kesmekle olmaz

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan başkanlığında Kocaeli Teşkilat çalışmaları son gaz devam ediyor. İl Başkanı Ali Taştan İl teşkilat Başkanı Mehmet Öner ile birlikte Gölcük İlçe teşkilat ziyareti yapıldı. Kartepe İlçe divanına Katılım sağlandı. Deprem Organizasyonları aynı kararlıkta devam etmektedir. Teşkilat çalışmaları da aynı kararlılıkta devam ediyor.

DR. FATİH ERBAKAN: FATURAYI SADECE MÜTEAHHİTLERE KESMEKLE OLMAZ

İlçe toplantılarında konuşma yapan İl Başkanı Ali Taştan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın söylemlerini yeniden tekrarladı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, 3 günlük deprem bölgeleri incelemelerinin ardından Elazığ Havalimanı’nda büyük felakete ilişkin yaptığı açıklamada, “Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir. Bugüne kadar yeterli dersleri alamadığımızı maalesef görüyoruz. Burada sadece faturayı müteahhitlere kesmekle işin içinden çıkılamaz. Müteahhitler bu işin sadece bir unsurudur.”



12 BİN TEŞKİLAT MENSUBUMUZ BÖLGEDE ARAMA KURTARMA VE YARDIM FAALİYETLERİNE KATILDI

Konuşmalarına devam eden Taştan Türkiye genelinde ” Yeniden Refah partisi olarak Depremin ilk anından itibaren bütün teşkilatları ile beraber seferber oldukların , 12 bine yakın teşkilat mensubunun bölgedeki arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine destek olduklarını ifade etti. Yeniden Refah Partisi olarak 380 tır yardım malzemesini Yeniden Refah Partisi teşkilatı olarak Türkiye genelinden bölgeye ulaştırdık. 212 iş makinesi, 62 jeneratör, 436 çadır, teşkilatlarımız tarafından bölgeye ulaştırıldı. İstanbul teşkilatımız Kahramanmaraş merkezde bir çadır kent kuruyor. Konya teşkilatımız da Hatay'da bir çadır kentin kurulumuna başlıyor. 436 çadıra ilave olarak bu çadır kentler de hizmete sunulacak. Depremden etkilenen bölgelerde teşkilatlarımız 7 aşevi kurdu. Günde 2 bin 500 insana her birinde üç öğün olmak üzere yemek çıkarılıyor” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Araklı 2023-02-22 06:59:03

Il e atanan yeni başkan kongre ile secilenlenlerle değil de daha önceki yönetime her fırsatta engel olmaya çalışan, önceki yönetimi saymayan hatta genel baskanlarinin imzasına sahte diyen kişileri başkanlık divanına aldı. Bu paralel oluşumun kocaeli de bayraktarligini yapan öner i teşkilat başkanı yaptı. Başkanlık divanında karar defterine imza atamayacak olan bu yeni başkanlık duvarıyla il başkanı ne yapmak istiyor acaba. Yrp kocaeli son gaz...