BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Posco Grup, deprem bölgesine 1 milyon dolar bağışladı

Paslanmaz çelik üreticisi Posco Assan TST, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler için yardım seferberliğini sürdürüyor. Güney Kore merkezli Posco Grup, Türkiye’de faaliyet Gösteren Posco Assan TST ve Posco TNPC ile birlikte depremden etkilenen bölgelere destek olmak amacıyla ayni yardımlarının yanı sıra toplamda 1 milyon dolar bağışta bulundu. 

21 Şubat 2023 17:09
Posco Grup, deprem bölgesine 1 milyon dolar bağışladı

Öte yandan nakdi bağışa ek olarak; geçtiğimiz günlerde Posco Assan TST’nin Türk ve Güney Koreli çalışanlarının destekleriyle hazırlanan  ihtiyaç malzemeleri, Kocaeli’den deprem bölgesine ivedilikle gönderilmişti. 

‘’DEPREM BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ’’

Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Posco Assan TST, sosyal topluluğun bir üyesi olarak üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edecektir. Şirket olarak; zor günlerin birlik, beraberlik ve yardımlaşma ile atlatılacağına inanıyoruz. Benimsediğimiz kurumsal vatandaşlık yönetimi felsefesi kapsamında sosyal ve çevresel zorluklara karşı empati duygusuyla hareket ederek, kurumsal düzeyde öncü bir rol alıyoruz. Güney Kore ve Türk milletinin paslanmaz dostluğundan aldığımız güç ile tüm çalışanlarımızla  birlikte deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz.’’ ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.