BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Uyuşturucu madde ticareti için sera kurmuşlar

Gebze’de uyuşturucu madde ticareti yapmak için sera kurulduğu ortaya çıktı. 

03 Şubat 2023 17:56
Uyuşturucu madde ticareti için sera kurmuşlar

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü adına aynı konuyla ilgili yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında; İlimiz Gebze ilçesinde bir ikamette sera kurularak uyuşturucu madde ekimi yapıldığı tespit edilerek, yapılan ikamet aramasında dikili vaziyette 50 kök kenevir, kenevir yetiştirmede kullanılan gübre, ışıklandırma, elektrik aparatları, havalandırma aparatları ele geçirildiği bildirilmişti.

Konu ile ilgili TCK 188 kapsamında mevcutlu olarak Adli Makamlara sevk edilen 4 şüpheliden 2’si tutuklanmış, 2’si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.