BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitlileri Çanakkale’ye götüren otobüs devrildi: 1 ölü, 54 yaralı

Çanakkale’ye gitmek için İzmit’ten hareket eden otobüs Ezine ilçesinde kontrolden çıkarak su kanalına devrildi. Bu kazada İzmitli esnaf Uğur Seçil Çetinkaya hayatını kaybetti, 54 kişi de yaralandı. 

03 Eylul 2022 19:20
İzmitlileri Çanakkale’ye götüren otobüs devrildi: 1 ölü, 54 yaralı

İddialara göre Özgür E. yönetimindeki deki 34 KLC 80 plakalı tur otobüsü İzmit’ten hareket etti ve Çanakkale’nin Ezine ilçesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki su kanalına devrildi.

Aynı kazada İzmit Sanayi Sitesi esnaflarından Çetinkaya Akü'nün sahibi  Uğur Seçil Çetinkaya hayatını kaybetti. Yaralanan 54 kişi de çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Yaralananların sağlık durumlarının iyi olduğu gelen bilgiler arasında. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KOCAELİ VALİLİĞİ ADINA BU KAZAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI

İşte o açıklamanın içeriği:

İlimizden Çanakkale iline Turizm amaçlı giden tur otobüsü Çanakkale ili sınırları içerisinde araç şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tek taraflı trafik kazası meydana gelmiştir. 

Meydana gelen elim trafik kazası nedeniyle 2’si ağır olmak üzere yaralanan 55 vatandaşımızdan 1’i vefat etmiş olup kazanın meydana geldiği bilgisi alınır alınmaz Valimiz Seddar Yavuz koordinesinde Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile birlikte konu takip edilmektedir. 

Sabah 09.00 civarı meydana gelen trafik kazasının ilk dakikasından itibaren kaza mahalline giderek gerekli koordinasyonun zaman kaybedilemeden kurulmasını sağlayan Çanakkale Valisi İlhami Aktaş başta olmak üzere ekibine teşekkür ediyoruz.

Elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralı olan ve Çanakkale de ki çeşitli hastanelerde tedavileri devam eden vatandaşlarımıza ve tüm Kocaelili hemşehrilemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.                                                               

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.