İddialara göre Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Sokullu Caddesi Yeni Devir Sokak’ta meydana gelen bu kavgada boşanma aşamasında olduğu eşiyle tartışan Zeynep E., (37) bir süreliğine Bursa’da yaşayan babası Cafer Tayyar Akçay’ın (65) yanına gitti.
Babası da barıştırmak için kızı Zeynep E. ile birlikte damadının yaşadığı Darıca’daki evine geldi. Burada damat Murat E. (40) ile kayınpederi arasında tartışma çıktı. Ve tartışma kavgaya dönüştü. Murat E.’de bıçaklayarak kayınpederini ağır yaraladı.
Ayırmak için araya giren eşinin başına da defalarca çekiçle vurdu. Hemen hastaneye kaldırılan Cafer Tayyar Akçay tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
4 çocuk annesi Zeynep E.’nin da durumu ağır ve yoğun bakıma alındı. Damat Murat E. polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam







