BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kartepe Özel Harekat polisi kaza kurbanı oldu

Yaklaşık 4 yıl Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde de görev yağan Kartepeli Özel Harekat Polisi Ferhat Özel (29) yeni görev yeri olan Diyarbakır’a giderken kaza kurbanı oldu. 

20 Temmuz 2022 13:17
Kartepe Özel Harekat polisi kaza kurbanı oldu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde de görev yapan Kartepeli Özel Harekat Polisi Ferhat Özel (29) yeni görev yeri olan Diyarbakır’a eşi Sümeyye Özel’le birlikte giderken Şanlıurfa sınırları içerisinde direksiyon koltuğunda oturduğu 41 KS 045 plakalı otomobille 38 KP 884 plakalı bir tıra arkadan çarptı. 

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil daha sonra şarampole yuvarlanarak durabildi. Araç içerisinde sıkışan Ferhat Özel ve eşi Sümeyye Özel itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldıklarında Ferhat Özel’in hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Ağır yaralı eşi Sümeyye Özel’de hastaneye kaldırıldı. Kartepeli İdris ve Asiye Özel çiftinin 3 çocuğundan biri olan Ferhat Özel Kartepe’de toprağa verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.